Taal & exact

SECA bemiddelt voor docenten Nederlands en Engels. Ook voor (aankomende) docenten in de exacte vakken (Wiskunde en Nask) hebben wij regelmatig banen.

Docenten zijn schaars! Je kan daarom extra kritisch zijn bij het zoeken naar een geschikte baan. Laat je daarbij ondersteunen door SECA! Wij kennen het onderwijs en kunnen je op een juiste manier te introduceren bij onderwijsinstellingen. Ook bieden we je ondersteuning aan door middel van opleiding en coaching.

Jouw wensen staan centraal!

We bemiddelen in alle soort banen. Vanuit jouw wens gaan we kijken naar een passende baan.
Zo kan je bij ons terecht voor:

  • Vaste banen. Je werkt in het begin via SECA. Bevalt het van beide kanten? Dan kan je in vaste dienst komen bij de onderwijsinstelling.
  • Tijdelijke banen. Bijvoorbeeld bij zwangerschap of vervanging van een medewerker die voor langere tijd afwezig is.
  • Hybride banen. Ben je een vakspecialist en wil jij je huidige baan combinereen met een parttime baan het onderwijs? SECA bemiddelt ook in dit soort banen.

Wil jij de omscholen naar het onderwijs? SECA helpt jou verder!

Ook als je nog geen docent bent maar wel les wilt geven kunnen wij je helpen. Heb je iets met taal of wiskunde en wil je de overstap maken naar het voortgezet onderwijs? Ga dan vrijblijvend in gesprek met SECA en laat je vertellen wat wij voor jou kunnen betekenen. Wij weten de juiste weg voor je te vinden en kunnen financieel bijdragen aan het halen van je lesbevoegdheid. Ook begeleiden wij je gedurende de tijd dat je werkt voor SECA.

Ben je er nog niet zeker van of het onderwijs bij je past? Dan regelen we gewoon een snuffelstage voor je!

Stel een vraag Docent worden?

Onze specialismen

Techniek

SECA wil doen waar het goed in is. Daarom hebben wij ervoor gekozen om ons te specialiseren in een aantal richtingen. Techniekonderwijs op het VMBO en MBO is daar 1 van.

Lees meer

Speciaal onderwijs

SECA heeft hart voor het onderwijs en in het bijzonder voor het Voortgezet Speciaal Onderwijs (VSO). Het VSO is er voor de leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben.

Lees meer

Taal & exact

SECA bemiddelt voor docenten Nederlands en Engels. Ook voor (aankomende) docenten in de exacte vakken (Wiskunde en Nask) hebben wij regelmatig banen.

Lees meer

Recente vacatures

Utrecht
Wil jij de stage van ICT leerlingen in goede banen leiden en begeleiden?
Bekijk deze vacature
Eindhoven
Ben jij een vakman (metaal, elektro of installatietechniek) die wil bouwen aan een nieuwe opleiding. 
Bekijk deze vacature
Den Bosch
Ben jij een PLC deskundige die de toekomstige techneuten wil opleiden. 
Bekijk deze vacature
Den Bosch
Wil jij je richten op jongeren die graag in de praktijk leren?
Bekijk deze vacature
Almere
Wil jij je elke dag speciaal voelen? Als leraar Speciaal Onderwijs geef je les en begeleid je jouw leerlingen in het Speciaal Onderwijs in hun schoolloopbaan. Een leraar Speciaal Onderwijs ontwikkelt Ontwikkeling Perspectief Plannen (OPP's) en voert deze uit. Ook onderhoud je contacten met ouders, scholen en instellingen en neem je deel aan diverse overleggen binnen en buiten de school. De Leraar Speciaal Onderwijs zoeken we voor diverse scholen in de regio’s Zeist, Utrecht, Nijmegen, Almere, Lelystad en Apeldoorn.  
Bekijk deze vacature
Apeldoorn
Durf jij je rol als communicatie deskundige in te ruilen voor docent in het onderwijs? Voor onze opdrachtgevers zijn wij regelmatig op zoek naar docenten Nederlands.
Bekijk deze vacature
Apeldoorn
Ben jij een vakman die wil bouwen aan een nieuwe opleiding? 
Bekijk deze vacature
Apeldoorn
SECA is contactpartij bij grote Speciaal Onderwijs Instellingen en wil je graag verkennen hoe we je kunnen inzetten met  jouw mogelijkheden en wensen.
Bekijk deze vacature
Privacy statementDisclaimerPowered by OTYS© SECA 2019
SECA gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close