Techniek onderwijs

SECA heeft er voor gekozen om zich te specialiseren in de bemiddeling van technische docenten. Onze directeur Sedat Cakmak is immers docent in de techniek en hij beschikt over een groot netwerk met vakcollega’s. Ook zijn ervaringen vanuit diverse managementposities binnen een ROC en op de afdeling techniek en deze kennis deelt maakt dat we weten waar we het over hebben. Als specialist weten we wat er gevraagd wordt van een techniek-docent en kennen we de situatie en behoefte binnen het technisch onderwijs. De verschillende VMBO- en MBO-vacatures liggen bij ons en wij kennen deze scholen om te weten welke docent of instructeur waar op zijn/haar plek is. We bemiddelen naar vaste banen en hebben mooie tijdelijke klussen voor de docent.

Doen waar je goed in bent maakt dat wij als specialist het relevante netwerk hebben om zowel de docenten als scholen goed te bedienen. SECA als werkgever deelt graag haar kennis van het onderwijs met onze docenten/ instructeurs tijdens kwartaalbijeenkomsten. Tevens zijn dit de momenten om kennis met vakgenoten te delen. Wij bemiddelen ook vakspecialisten die parttime het onderwijs in willen, beter bekend als de hybride docent. We vinden de passende baan en daarnaast faciliteren we in het behalen van de lesbevoegdheid.

Wij bemiddelen voor de vacatures in het VMBO en ROC’s. Het VMBO heeft een oriënterende functie op de arbeidsmarkt, terwijl het MBO studenten kwalificeert voor de arbeidsmarkt. Het nieuwe VMBO bestaat uit 10 profielen, de technische profielen zijn: Bouwen, Wonen en Interieur ( BWI) en Produceren, Installeren en Energie (PIE).

Het MBO Techniek bestaat uit de studierichtingen en niveaus: Mechatronica, Elektriotechniek, Installatietechniek, Smart Technology, Zorg technology, Human Tchnology, Bouw en Infra, ICT en Media en mediavormgeving opleidingen.