Werven, selecteren, detacheren, trainen en adviseren

SECA is gespecialiseerd in dienstverlening aan het middelbaar beroepsonderwijs en het voortgezet onderwijs. Onze diensten zijn onder te verdelen in:

Selectie

SECA bemiddelt tussen onderwijsinstellingen en onderwijsprofessionals zoals docenten en onderwijsondersteuners. Door ons grote netwerk en onze expertise op het gebied van het onderwijs, kunnen wij de perfecte match maken op basis van kennis, kunde en persoonlijkheid. De professionals kunnen aan het werk op basis van detachering, via Werving en Selectie of als ZZP-er.

Lees verder bij Werkwijze voor opdrachtgevers of Werkwijze voor docenten

Asielzoekersonderwijs

SECA is partner bij de werving en begeleiding van gespecialiseerde docenten voor asielzoekers. Wij geven laagdrempelig en praktisch advies rondom de invulling van het onderwijs voor asielzoekers en trainen onze trainers en docenten om in het asielzoekersonderwijs zo veel mogelijk maatwerk te kunnen leveren. Wij voeren maatwerkprogramma’s die de duurzame inzetbaarheid van docenten verhogen en specifiek zijn afgestemd op de situatie van asielzoekers.

Training docenten

De persoonlijke ontwikkeling en professionalisering van onze docenten staat hoog op onze agenda. Daarom verzorgen wij intensieve persoonlijke begeleiding en geven wij regelmatig workshops aan onze kandidaten.

Coaching on de job

Wij bieden coaching en begeleiding op maat om de inzet van docenten te verduurzamen. De coaching wordt volledig afgestemd op het type onderwijs waarin de docenten werkzaam zijn.

Payrolling

Indien gewenst, verzorgt SECA het volledige payrolling proces voor u. Zo profiteert u van maximale ontzorging en het beste resultaat.