Ons team

Een onderneming draait om zijn mensen, ons team is onze grote kracht. Wij werken vanuit een gezamenlijke doelstelling en vanuit een sterke teamgeest. Bij SECA zijn we erop gebrand om onze medewerkers een schat aan mogelijkheden te geven zodat ze alles kunnen realiseren wat binnen hun mogelijkheden ligt. Al onze mensen willen, als team en individueel, uitblinken. Wij streven altijd naar de beste match voor de kandidaat én de onderwijsinstelling. Door deze hoge betrokkenheid kunnen wij de beste producten en diensten ontwikkelen voor onze markt.

Sedat

“Door mijn grote ervaring in het veld en kennis van de markt, weet ik precies wat er speelt en wat de knelpunten in het onderwijs zijn. Juist om feeling te houden met de branche, werk ik nog steeds parttime in het onderwijs. Als docent en voormalig manager van een ROC heb ik veel ervaring in het onderwijs. Vanuit deze ervaring besloot ik in 1999 om naast mijn docentenloopbaan een detacheringsbureau voor docenten te starten.

De tijd van ‘school is school en docent is docent’ was achterhaald. Onderwijsinstellingen en bijbehorende teams hadden hun eigen cultuur ontwikkeld. Ik had mijn eigen ideeën over hoe je tijdelijke docenten en scholen op een prettige en vakkundige manier samen kunt brengen. Ik wilde maatwerk leveren waarbij respect, waardering en motivatie een belangrijke rol spelen.”

Gerda

“Op 1 oktober 2014 ben ik als laatste binnengekomen bij SECA. Ik zie mijzelf als ‘het broekie’ binnen het team, maar door de fijne werksfeer voelt het alsof ik er al jaren werk. Als sales en intercedent bestaat mijn werk voornamelijk uit het creëren van nieuwe mogelijkheden en kansen voor zowel werkzoekende docenten als scholen op zoek naar nieuwe collega’s. Voor korte of langere tijd, ter vervanging of door ziekte, samen met het SECA-team ga ik voor maatwerk! Inleving in de wensen van zowel school als docent en een persoonlijke benadering zijn voor mij essentieel voor het bouwen aan goede relaties. Ik ben oprecht geïnteresseerd in wat mensen beweegt en wil ze graag recht in de ogen kunnen kijken. Ook privé houd ik van een directe en nuchtere manier van communiceren. Als Groningse ben ik opgegroeid met het motto: Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg. En daar voel ik mij nog steeds goed bij!”

Nicolette

“Op 17 Maart 2010 verruilde ik mijn eigen onderneming voor een nieuwe uitdaging bij een 'knusse' onderneming, waar ik met mijn jarenlange commerciële ervaring een steentje kon bijdragen. Soms heb je het geluk dat je na 1 lot te kopen, de hoofdprijs in ontvangst mag nemen. Zo was mijn gevoel, die dag in maart 2010. SECA is een exacte afspiegeling van wie ik ben en hoe ik graag wil werken. Een open, spontaan, vrolijk, eerlijk en persoonlijk karakter. Dit wordt versterkt door de enorm collegiale band en sfeer tussen mijn collega's. Zowel privé als zakelijk heb ik een enorme interesse in de mens. Ik vind het zeer boeiend om te kijken wie er werkelijk achter een bepaald persoon zit en te luisteren wat de wensen en behoeften zijn. Heerlijk om een stukje mee te kunnen lopen op het pad naar het gewenste doel. Ik zeg altijd maar: "Alleen ga je misschien sneller, maar SAMEN kom je verder!”

Wim

“Met een vorige loopbaan in de bank- en verzekeringswereld, voelt SECA als een warm nest, waar op basis van vertrouwen zaken wordt gedaan met de opdrachtgevers (onderwijsinstellingen). Als accountmanager de deal tot stand brengen op een manier waar beide partijen zich wel bij voelen, is een dankbare opdracht met vaak leuke reacties. Pas als beide partijen tevreden zijn, kun je het lang met elkaar volhouden en dat is precies waar SECA voor staat.”