SECA: de onderwijsspecialist

SECA is gespecialiseerd in onderwijsfuncties. Als recruitment- en outplacementbureau bemiddelen wij tussen onderwijsinstellingen en enthousiaste, goed opgeleide onderwijsprofessionals. SECA kan putten uit een uitgebreide database met bevoegde en vaak zeer ervaren docenten. Docenten die via ons aan het werk gaan, worden zorgvuldig gescreend en geselecteerd en kunnen rekenen op goede begeleiding en training on the job. De onderwijsinstelling profiteert van optimale kwaliteit én gemak want SECA verzorgt de volledige administratieve afhandeling rondom de werkzaamheden.

Onderwijsmakelaar

SECA kan de rol van makelaar tussen onderwijsinstellingen en de markt van ingeleende docenten volledig invullen. Wij maken hierbij gebruik van zowel ons eigen kandidatenbestand als die van collega-bureaus. U kunt daardoor putten uit de beste professionals, voor vast, tijdelijk en op freelancebasis. Als tussenpersoon maken wij voor u een selectie uit alle beschikbare kandidaten die u vervolgens gepresenteerd krijgt.Wij hanteren als makelaar een eenduidige factor waardoor u, in combinatie met de inschaling van de medewerker in LB of LC schaal, gelijk weet wat een docent u gaat kosten. Ook voor ZZP-ers zijn er eenduidige tarieven, waardoor de grote verschillen in tarifering wegvallen. Doordat SECA bij het inlenen van personeel de enige is die factureert, nemen wij de administratieve, juridische en financiële taken van u over en loopt u geen wettelijke of fiscale risico’s. Bovendien worden tijdrovende selectieprocessen aanzienlijk verkort.

Totale ontzorging van uw HR

SECA is uw partner voor de complete in- en uitleen van personeel. Naast werving, selectie en detachering, verzorgen wij payrolling en adviseren wij bij onderwijsvraagstukken zoals herstructurering, opleidingstrajecten, trainingen of outplacementtrajecten.
Lees verder bij HR-Diensten

Ons succes danken we voornamelijk aan onze persoonlijke manier van bemiddelen. Meer weten over onze selectieprocedure?
Lees verder bij Onze werkwijze