VOOR ONDERWIJS
DOOR ONDERWIJS

Zoek je werk in het onderwijs of wil je een vervolgstap zetten in het onderwijs? Vind via SECA je baan in het onderwijs! Geen docent, maar wel een lading kennis? Dan helpen wij jou om docent of instructeur te worden.

Voor docenten Docent worden

Onze specialismen

Techniek

SECA wil doen waar het goed in is. Daarom hebben wij ervoor gekozen om ons te specialiseren in een aantal richtingen. Techniekonderwijs op het VMBO en MBO is daar 1 van.

Lees meer

Speciaal onderwijs

SECA heeft hart voor het onderwijs en in het bijzonder voor het Voortgezet Speciaal Onderwijs (VSO). Het VSO is er voor de leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben.

Lees meer

Taal & exact

SECA bemiddelt voor docenten Nederlands en Engels. Ook voor (aankomende) docenten in de exacte vakken (Wiskunde en Nask) hebben wij regelmatig banen.

Lees meer

Recente vacatures

Apeldoorn
Wil jij je (wetenschappelijke) achtergrond gebruiken als docent Wiskunde in het onderwijs? Wij bieden de mogelijkheid om je om te scholen tot een Docent Wiskunde. Je kunt een versneld traject doorlopen voor een lesbevoegdheid.
Bekijk deze vacature
Amersfoort
Ben je goed in combineren van techniek en ICT? Ben je creatief, oplossingsgericht en verzin je  slimme technische producten waarbij je gebruik maakt van de nieuwste technologieën?
Bekijk deze vacature
Utrecht
Ben jij werkzaam in de technische wereld als HBO-er en kun je goed met jongeren omgaan? Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging?  Denk dan eens aan het onderwijs, draag jouw kennis over en wordt docent! SECA vergoed jouw opleiding tot bevoegd docent!
Bekijk deze vacature
Amersfoort
Houd jij er van om leerlingen bij praktijklessen te begeleiden? Dan ben jij de Instructeur die wij zoeken!
Bekijk deze vacature
Amersfoort
SECA is contactpartij bij grote Speciaal Onderwijs Instellingen en wil je graag inzetten met jouw mogelijkheden en wensen. Als geroepsdocent in het speciaal onderwijs maak jij écht het verschil. Een leerling met autisme weet je bij de les te houden door voldoende duidelijkheid en structuur te bieden. Daar haal jij elke dag voldoening uit.
Bekijk deze vacature
Nijmegen
SECA is contactpartij bij grote Speciaal Onderwijs Instellingen en wil je graag inzetten met jouw mogelijkheden en wensen. Als docent in het speciaal onderwijs maak jij écht het verschil. Een leerling met autisme weet je bij de les te houden door voldoende duidelijkheid en structuur te bieden. Daar haal jij elke dag voldoening uit.
Bekijk deze vacature
Vertrouwelijk
Onze toekomstige ICT-specialisten-in-de-dop staan te popelen om het vak ICT beheerder/netwerkbeheerder te leren van een deskundige uit de praktijk.
Bekijk deze vacature
Vertrouwelijk
Sector: ROC Plaats Utrecht Periode vanaf 1-08-2019 FTE 0,6-1,0 Geplaatst op 24-01-2019 Reageren tot 01-03-2019
Bekijk deze vacature
Vertrouwelijk
Instructeur CNC Verspanen Ben jij een vakman die kennis en ervaring heeft met CNC verspanen en wil jij de stap naar het onderwijs maken? Of ben jij een instructeur CNC verspanen en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging?   Dan zijn wij op zoek naar jou!   Je werk: Samen met je collega’s geef je de invulling aan de vakopleidingen. In samenwerking met je collega’s maak je lesmateriaal en werk je mee aan onderwijsontwikkeling. Je begeleidt de leerlingen bij projecten en opdrachten   Locatie: Harderwijk   Functie-eisen: minimaal MBO-4 werk- en denkniveau; ervaring met CVC machines in een productieomgeving (bedrijfsmatig); je bent bereid je pedagogisch didactisch getuigschrift te halen; je hebt een pré als je ook ervaring hebt in één of meer andere technische richtingen.   Arbeidsvoorwaarden: baan voor 20 of 40 uur per week. Het is mogelijk om deze baan (parttime) te combineren met een functie in het bedrijfsleven. marktconform salaris; een vergoeding vanuit SECA voor een opleidingstraject tot bevoegd instructeur; een werkomgeving waarin je begeleid wordt zowel door de school als door SECA, om je te ontwikkelen tot een volwaardige en professionele instructeur een reiskostenvergoeding van €0,19 cent per/km.  
Bekijk deze vacature

Reverse recruitment

["We zoeken geen docenten voor vacatures...", "maar vacatures voor docenten" ]

Voor onderwijs, door onderwijs

Reverse recruitment

Dat betekent dat jij het uitgangspunt bent.

Lees meer

Vakmanschap

Wij zijn ontstaan vanuit onderwijs.


Lees meer

Docent worden

Ben je nog geen docent en wil je het worden?

Lees meer

SECA Talk

SECA is specialist en wil haar kennis graag delen met jou als (beginnende) docent of instructeur. Dit doen we via onze SECA Talk pagina. We houden je op de hoogte over onderwerpen die voor jou interessant kan zijn. En je kan dit dan natuurlijk delen met je vakgenoten.

Lees meer Bekijk onze downloads

Privacy statementDisclaimerPowered by OTYS© SECA 2019
SECA gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close