Intermediair voor docent en school

Nieuw item

SECA is opgericht door SEdat CAkmak, die vanuit zijn ervaring als docent Techniek en schoolmanagement de complexiteit begrijpt tussen de vraag naar docent(en) en het aanbod op de arbeidsmarkt. SECA gelooft in een duidelijke focus en heeft zich gespecialiseerd in de bemiddeling van docenten voor technische opleidingen in het VMBO en het MBO alsmede docenten Exact in het voortgezet onderwijs. Daarnaast richt SECA de pijlen op bemiddeling van AVO vakleerkrachten en praktijk docenten voor het voortgezet speciaal onderwijs. Onze SECA belofte: Met aandacht en persoonlijk vakmanschap vinden, ontwikkelen en begeleiden wij docenten naar passend werk in het onderwijs. De (aankomende) docenten Techniek, Exact en Speciaal Onderwijs weten wij te vinden, boeien en te bemiddelen. SECA levert maatwerk, waarbij respect en waardering voor de docent en school hoog in het vaandel staat. Onze rol als bemiddelaar verandert in die van verbinder. Hierbij is de ervaring en ons netwerk onmisbaar; dit is onze “field of expertise”. Een goede werkgever zijn, persoonlijk contact, het bieden van goede arbeidsmarktinformatie en kennisdeling alsmede coaching, maakt dat docenten graag voor ons werken.

Onze jarenlange ervaring en duurzame relaties is ons bestaansrecht. We kunnen meerwaarde leveren door bekwaamheid in het vak samen met onze duidelijke focus. Dit maakt dat we de arbeidsmarkt en doelgroepen kennen en vanuit persoonlijk contact de mogelijkheden zien van de (aankomend) docent. Met persoonlijke afspraken en een vast aanspreekpunt leveren we maatwerk en garanderen we betrouwbaarheid. Onze docentencoaches werken aan de ontwikkeling van onze docenten voor de ontwikkeling van de leerlingen.

Naast onze duurzame klantrelaties die uiteraard graag hun ervaring van SECA met u delen, hebben wij een aantal businesspartners te weten: